1a Competició de jocs d’EL TROS – Laberint d’orientació – Primavera 2014

DSC02109Qui pot participar: Qualsevol grup (de menys de 30 persones), de qualsevol entitat, especialment d’educació en el lleure.

Quin és el joc: El joc s’anomena “laberint d’orientació“, i consisteix en completar uns circuits marcats en un mapa, passant per uns caminets en forma de laberint, en el menor temps possible.

Els circuits es poden recórrer individualment o en parelles. No participen tots els membres del grup alhora, sinó en forma de relleus: seguint un ordre. Compta el temps de tot el grup: des de que comença el primer jugador o parella del grup, fins que acaba l’últim.

Categories: De 6 a 7 anys / de 8 a 10 anys / d’11 a 13 anys / DSC01706de 14 a 16 anys/ a partir de 17 anys, monitors i adults/

Com apuntar-se?: Enviant un correu a francescravell@yahoo.es per tal d’establir quin dia de la primavera vindreu a El Tros a jugar.

Preu: 1€ per participant.

El dia del joc: El dia i hora convinguts haureu d’estar a El Tros. (Consulteu com arribar) Primer us explicarem detalladament la dinàmica i realitzareu uns jocs previs per a familiaritzar-vos amb el maneig del mapa, durant una hora aproximadament. Quan ja esteu preparats realitzareu la vostra competició de grup, durant una hora aproximadament.

Classificació: Aquí trobareu la puntuació dels diferents grups.

 

 

Publicat a Agenda El Tros.