Taller Femení de curses d’orientació

“La Setmana de la Igualtat: Dones i Esport” està emmarcada dins dels actes de commemoració del “Dia Internacional de la dona” (8 de març), amb un ampli ventall d’activitats promogudes conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport organitzatiu i la col·laboració de diferents institucions i entitats de la comarca, dirigides especialment a fomentar la pràctica continuada de l’esport en el col·lectiu de les dones, introduir noves modalitats esportives i donar a conèixer referents esportius de la nostra comarca, tot intentant
arribar al major nombre de perfils possibles del col·lectiu de dones, però també obertes, en molts dels casos, a acompanyants i infants, potenciant així l’esport en família.

TALLER FEMENÍ DE CURSES D’ORIENTACIÓ – CURSA CORREXIC I JOCS DE PUNTERIA TRADICIONALS
Dia: Diumenge 13de març
Lloc: Parc de la Ciutat, Tarragona
Hora: De les 10 a les 12,30 hores
Organitza: Montsant Orientació i Consell Esportiu del Tarragonès
Desenvolupament activitat: Es faran dues activitats paral·leles.

TALLER FEMENÍ ORIENTACIÓ:
Serà una aproximació a l’esport de les curses d’orientació. S’anirà agafant a les noies i acompanyants en petits grups per a explicar l’esport i després realitzaran un circuit d’orientació dintre del parc.

CURSA CORREXIC:
Es una adaptació a les curses d’orientació per als nens d’Ed. Infantil i primer cicle de Primària. Monitors del club explicaran a nens i pares el funcionament de l’esport i després els nens acompanyats dels seus pares realitzaran el circuit.
També es programa una altra activitat complementària que és la de JOCS DE PUNTERIA i JOCS TRADICIONALS (bitlles catalanes i petanca), per amenitzar la jornada i animar a que tothom hi participi.

Objectius:
– Donar a conèixer l’esport de l’orientació
– Iniciar a l’esport de l’orientació als nens més petits
– Gaudir d’un dia en família practicant orientació i jocs.

Inscripció: cal apuntar-se al full d’inscripció facilitat pel CET, per tenir una previsió real de mapes.
http://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programa-de-dones-i-esport/setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport/

 

Publicat a Dona-o.